Kalajokilaakson
Ilmailukerho

Ajankohtaista

 Koulutuspäällikön terveiset lentäjille:

 

SERA-lentosäännöt päivitetty ja niissä merkittävin muutos äkikseltään: jos transpoderi on koneessa, sitä on aina käytettävä sekä valvomattomassa ilmatilassa, ilman plaania lennettäessä, koodi 7000.

Ilmavoimat 100 vuotta -juhlalentonäytös

Aika: 16.–17.6
Paikka: Jyväskylän lentoasema, Tikkakoski

Tunne historia – Koe nykyisyys – Näe tulevaisuus!

Tapahtuman varsinainen lentonäytös koostuu kolmesta osasta. Ensimmäisessä osassa ilmassa nähdään konetyyppejä, jotka ovat palvelleet Ilmavoimissa eri vuosikymmeninä, kuten Fokker D.VII, Gloster Gauntlet, Viima, Douglas DC-3, Saab 91D Safir ja Fouga Magister CM.170.

Toisessa osassa lentää Ilmavoimien lähimenneisyydessä palvelleita ja nykyisiä konetyyppejä, kuten BAE Systems Hawk, Valmet L-70 Vinka, Pilatus PC-12 NG ja CASA C-295M. Maavoimien kalustosta esiintyy NH-90 ja Hughes MD500. Rajavartiolaitoksen kalustosta esillä on H251 Super Puma ja AW 119 Ke Koala.

Lentonäytöksen kolmas osa on varattu F/A-18 C/D Hornetin lisäksi kansainvälisille lento-osastoille ja HX-kandidaateille, joista valitaan Hornetin seuraaja.

Myös harrasteilmailu on tapahtumassa laajasti esillä. Harrasteilmailuesityksiä nähdään ennen ja jälkeen näytöksen teeman mukaisia lentonäytösosioita.

Jos ostat lippusi 31.5. mennessä, olet mukana Fouga Magister CM-170 tutustumislentojen arvonnassa. Tutustumislentoja arvotaan neljä kappaletta ja ne lennetään tapahtumapäivinä.

Lisätietoa

 

 Kalajokilaakson Ilmailukerho ry, kevätkokous


keskiviikkona 28.3.2017 kello 18.00, paikka Ylivieskan lentokenttä, Ylivieska. Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat.

Kaikki jäsenet mukaan, kahvitarjoilu.

Johtokunta

Kerhomme Facebook sivujen lyhyt osoitteet ovat seuraavat:

fb.me/kalajokilaaksonik

jos käytät tablettia tai puhelinta niin osoite on: m.me/kalajokilaaksonik

NIEMELÄNKYLÄN LENTOKENTTÄ

Avaa juttu

Kirjaudu

© 2015 Kalajokilaakson Ilmailukerho ry